Home / HÍR / Németh Szilárd megmondta…

Németh Szilárd megmondta…

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint bárki is jön a baloldalon Botka László hétfőn lemondott MSZP-s miniszterelnök-jelölt helyére, Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő embere lesz.

Németh Szilárd reggel a köztévében úgy fogalmazott, Gyurcsány Ferenc “a főnök azon az oldalon”, ő határozza meg, hogy mi történjen. Azt mondta, Botka Lászlónak már a miniszterelnök-jelöltségét is intő jelek előzték meg, később pedig folyamatosan derültek ki a botrányai, például a költéseivel kapcsolatban.

Németh Szilárd szerint a szocialista politikus állandóan fideszes ügynököket látott mindenütt, és teljesen alkalmatlannak bizonyult.

A frakcióvezető-helyettes arról is beszélt, hogy nem készülnek nagy kampányra. Minden mutatót megtekintve az látszik, hogy Magyarország erősebb, mint hét éve – jelentette ki, ugyanakkor nagy veszélynek nevezte a Soros-tervet. A legfontosabb Magyarország szuverenitásának megvédése, a magyarok biztonságának garantálása az illegális bevándorlás miatt.

A brüsszeli kvótát nem szabad elfogadni, hiszen, akár terroristákat is “szétkenhetnek” egész Európában – fogalmazott Németh Szilárd.

 

Szerző: Huppa.hu, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Tarlós feladja?

Tarlós István főpolgármester a jelenlegi struktúra és a “nem tisztázott” hatáskörök miatt 70 évesen már …