Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Oláh Lajos (DK) kiakadt

Oláh Lajos (DK) kiakadt

Legalábbis erre következtetünk abból a közleményből, amelyet az MTI-hez eljuttatott (a linkeket mi helyeztük el):

Már az is bőven elég, ami eddig kiderült, a Kossuth Kereskedőházról, annak tulajdonosáról és bűnös fideszes kapcsolatairól. A Belváros egyik központi épületéből az utcára reklámozó fideszes üzletember úgy tesz, mintha sima Orbán-támogató lenne. Zachár Attila bármit tesz, annak rögtön fideszes üzlet lesz a vége, gyanús üzelmekkel..

Ez az ember, akit választási csalásért már elítéltek –  gyártja, ki tudja milyen pénzből a VI-VII. kerület fideszes elnökének kampánylapját, amely folyamatosan gyalázkodik rólam. Az indulat érthető, hiszen legyőztem a 2014-es országgyűlési választáson Rónaszékinét.

Az azonban kérdés, miből telik erre a brutálisan mocskolódó újságra? Titkos és tiltott pártfinanszírozás zajlik, amelyben ki tudja, mit ígért a rejtélyes üzletembernek a Fidesz?  Ráadásul olyan irodát használnak, amelyik EU-s pénzeket kapott, eközben az Uniót gyalázzák. Már látható, milyen kampányra készülhetünk: gyalázkodás, rágalmak – piszkos pénzek segítségével. Korábban vitára hívtam Rónaszékinét, hogy beszéljünk az egészségügyről, az oktatásról, a kerületek biztonságáról, de megfutamodott. A kampányra felkészülök, és újra győzni akarok Erzsébet- és Terézvárosban.

Oláh Lajos országgyűlési képviselő, DK

Szerző: Huppa.hu, MTI, MTI OS
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Fábián András: Csodavárás Magyarországon

A Magyar Csoda olyan, mint a fata morgana egy olyan légköroptikai jelenség, amelynek során a távoli …