Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Orbán és pécsi cimborái közpénzből csaptak VIP bulit

Orbán és pécsi cimborái közpénzből csaptak VIP bulit

Arról már reggel óta tudunk, hogy Orbán kosárlabdacsarnokot avat Pécsett, mert tele volt vele a hazaárulási sajtó, hogy kizárólag a nemhazaárulásiakat hívták meg a  rendezvényre. Kíváncsiak voltunk, hoyg a Pécsi Stop bejutott-e. Hát, nem.

 

Erre régen azt mondták volna, hogy „Ma hivatalosan is átadták Pécsett a Magyar Nemzeti Kosárlabda Akadémiát”. De régen be is engedték rá a sajtót, mindegy, milyen színű. A kormány fejét és tagjait továbbra is gyáván dugdossák az ellenzéki sajtó elől, a szervilis nyugdíjasok még mindig szeretik Orbánt, a közpénz meg még mindig szépen fogy.

Páva Zsolt polgármester, Hoppál Péter parlamenti képviselő, Vári Attila PSN vezér, Jenei Zoltán PTE kancellár és vagy száz nyugdíjas – mások mellett ők voltak annyira szerencsések, hogy találkozhattak Orbán Viktor miniszterelnökkel a Rátgéber-akadémia mai hivatalos megnyitóján. Mert őket meghívták, még az időseket is, hogy tapsolhassanak a miniszterelnöknek.

Az ellenzéki sajtót pedig egy Decathlon feliratú szalag és „Magánterület, belépni tilos” táblák várták.

Ez a magánterület bő 2,5 milliárd forint KÖZPÉNZBŐL épült fel. Ennek a magánterületnek csak a csatornázására majdnem 300 millió forintot költöttek kimondottan a pécsi adófizetők, akik választott kormányoldali vezetőiken keresztül cserébe CSOK-telkek kialakításáról, városrehabilitációról, gazdaságélénkítésről mondtak le, igaz, erről a választott vezetők nem kérdezték meg őket.

Ezen a magánterületen zömében pécsi adófizetők gyerekei kosarazhatnak majd, továbbra is a pécsi adófizetők pénzéből.

Ezen a magánterületen ma odaszervezett szervilis nyugdíjasok köszöntötték Orbánt, aki ezután pécsi cimboráival és a hozzájuk hűséges lakájsajtóval, a kényes kérdésektől és az ellenzéki sajtótól távol átadta a közpénzből épült akadémiát a köznek.

Folytatás és fotók itt

“A miniszterelnök emlékeztetett: a kosárlabdának régen is voltak hagyományai a városban, de “a diadalmenet akkor kezdődött igazán”, amikor a magyar kosárlabdasport “fenegyereke”, Rátgéber László Pécsre érkezett. Márpedig komoly akadémiákat csak nagy egyéniségek köré lehet építeni – mondta. Megjegyezte: e tekintetben most a kajakos Kovács Katalinnal dolgoznak együtt, és közel vannak a megállapodáshoz az úszó Hosszú Katinkával is.” (MTI)

Borítókép: MTI

 

Szerző: Pécsi Stop
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Fábián András: Széllel szembe nem lehet

Én azért most mégis megpróbálnám, az olvasó szíves engedelmével, megkísérelni a lehetetlent. Még akkor is, …