Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Pótmagánvádas eljárás keretében folytatódik a Váradi András halála miatt indított per

Pótmagánvádas eljárás keretében folytatódik a Váradi András halála miatt indított per

Bár a rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást, ebbe a családtagok nem törődtek bele. Pótmagánvádat nyújtottak be, hogy kiderüljön, terhel-e bárkit felelősség a történtekért – írja a 24.hu.

A göböljárási juhászt, az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltjét 2014-ben, az önkormányzati választások előtt egy nappal gázolták halálra. A végzetes este éppen plakátokat ragasztott az út mentén, a kocsiról lecsúszott a létrája, kiszállt, hogy azt felvegye, akkor gázolta el egy osztrák rendszámú kocsi. A járművet egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgárságú férfi vezette, aki nem hajtott el, hanem megvárta a rendőröket.

Magyar György, a család ügyvédje már korábban új szakértőket kért fel az ellentmondások tisztázására. Szerinte ugyanis több furcsaság is történt a tragédiánál. Váradi András özvegye szerint sok gyanús jel előzte meg a balesetet, lapértesülés szerint a juhászt előzőleg egy autós próbálta leszorítani az útról.

Szerző: Farkas György
Forrás: 24.hu

Olvasta már?

A mindenható érintése

Kásler miniszter megsarkantyúzta a lovát, s bár fordítva ült rajta, mégis a fülébe súgta, gyí, …