Home / HÍR / Soros György katonája vagyok…

Soros György katonája vagyok…

 “Soros katonái aktívan áskálódnak Brüsszelben Magyarország ellen, minden eszközt bevetnek, hogy rákényszerítsék hazánkra a Soros-tervet” – mondta Halász János, aki szerint ezt csak együtt tudjuk kivédeni, ezért arra kért mindenkit, hogy november 24-éig töltse ki és küldje vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Arra a kérdésre, leállítják-e a nemzeti konzultációt az Európai Parlament kérésére, Halász János azt mondta: majd még meglátják mit kér az EP, egyelőre még csak napirendre tűzték ezt a kérdést. Ugyanakkor közölte: biztos, hogy megvédik Magyarországot és nem engednek a politikájukból, mert a magyar emberek többsége is ezt akarja.

EZ MIND SEMMI!

A Fidesz frakciószóvivője arra a kérdésre, mi lehet az oka, hogy már ketten is jelezték, inzultus érte őket a nemzeti konzultációs ívek kapcsán, azt mondta: az okra a Fidesz is kíváncsi, mert vannak olyan ügyek, amelyeknél alapvető hitelességi problémák merülnek fel. Megjegyezte: van egy olyan ügy is, amelybe az LMP is a belekavarodott, ezért nekik is van tisztázni valójuk. Úgy vélte: ahhoz képest, hogy hány millió kérdőív érkezik a magyar emberekhez, a két eset nem sok, és ezeket az ügyeket nyilván az illetékesek kivizsgálják.

MINDENMAGYAR

 A Fidesz frakciószóvivőjét arról is a kérdezték, hogy Puskás Tivadar szombathelyi Fidesz-KDNP-s polgármester a városi stadion átadásán úgy fogalmazott, hogy ajándékot kapott Szombathely, mert jól viselkedett. Halász János ezzel kapcsolatban azt mondta: a kormány a stadionépítési programot, valamint a fiatalok és felnőttek szabadidősport-támogatását nem ajándékként használja, hanem nagy elkötelezettséggel azt gondolja, hogy ez minden magyar embernek fontos közösségépítési és egészségügyi szempontból is.

 

Szerző: Huppa.hu, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Fábián András: Kezdeményezések hálójában

Mint ahogyan azt már korábban megállapítottuk, a nyár elmúltával beköszöntött a tüntetések szezonja. A tüntetésnek …