Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Szele Tamás: Semjén és a szükségbölcselet

Szele Tamás: Semjén és a szükségbölcselet

Háború van most, de nem a nagyvilágban, illetve egyesek szerint ott is, hanem a kormánytagok fejében, az ő homlokcsontjuk mögött zajlanak a rettentő harcok: valóságos világkatasztrófák zajlanak az elmékben. Tömegek roppannak egymásnak, Malmőtől Marseille-ig égnek a külvárosok. A belvárosok nem, azok tűzállóak, mert tele vannak romkocsmával.

Meg szabadkőműves páhollyal, és ezek a létesítmények köztudomásúan tűz- valamint vízállóak. De ha a páholy tűzálló, a Parlament istálló. Egyik sem igaz, persze, de honnét veszem ezt az emeletes marhaságot? A legilletékesebbtől, Semjén Zsolttól.

A KDNP elnöke, aki egyben miniszterelnök-helyettes, valamint a Nemzeti Címer Bizottság elnöke is (akármivel is foglalkozzon ez a társaság, bár titkos lehet, mert nagyon keveset tudni róla) ugyanis megtámadta Navracsics Tibort, mivel az illető azt mondta volt az ő saját szájával, hogy a Soros-terv nem szerepel az Európai Bizottság munkatervében, és ez a szerv saját logikája alapján alakítja migrációs politikáját.

Kérem, innentől felnőtt tartalom következik, 18 éven aluliak hagyják abba, én szóltam, ugyanis innentől szó szerint idézzük Semjén többszörös elnököt, éspedig, hogy szó ne érhesse a ház elejét, a kormany.hu-ról. Lássuk be, nem teljesen kialakult személyiségekben ezek a gondolatok komolyabb kárt tehetnek, mint a pornográfia, szóval tényleg csak a felnőttek maradjanak, ha kérhetném.

Akkor lássuk.

„A miniszterelnök-helyettes felhívta a figyelmet arra, hogy az európai vezetők Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől kezdve meghallgatják az EU-ban Soros Györgyöt, aki előttük mondja el programját. Az a helyzet, hogy Soros György “kezében és zsebében tartja azt a világot”, amelyben Navracsics Tibor munkája van – fogalmazott.
Semjén Zsolt hangsúlyozta: a hazájához hű az ember, egy szervezethez, munkaadóhoz lojális, ezért arra kérte Navracsics Tibort, hogy a hűség fogalmát gondolja át a nemzet és egy nemzetközi szervezet között. Hozzátette, reméli, hogy ez a megszólalása egy “újságírói félremagyarázás következménye”.
Magyarország soha nem írt alá olyan szerződést az EU-val, hogy bárki megmondhatná, ki éljen Magyarországon – emelte ki. Szerinte a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt “jakobinus, bolsevik verziója”, és a “sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog”, amely “szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat”, és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat. Meg is akarja szüntetni őket és európai egyesült államokat akar létrehozni. Ezt Brüsszelből “személytelen, elszámoltathatatlan” bürokrácia irányítaná, különböző NGO-knak (nem kormányzati szervezeteknek) “átnyomva” a hatalmat – fűzte hozzá Semjén Zsolt.

(…)

Semjén Zsolt szerint ennek a vége párhuzamos társadalmak kialakulása lesz, ezek az emberek egyre frusztráltabbak, mert nincs munkájuk és nem ismerik a nyelvet, egyre több lesz a bűncselekmény. Azt mondta: ha egy ilyen migráns “megerőszakol egy tízéves német kislányt, az apja agyonlövi, erre lázadás lesz a bevándorlók között”, megtámadnak egy német falut, az megvédi magát. “Ezt fogják nézni Malmőtől Marseille-ig, és égni fognak a külvárosok” – tette hozzá.” (Kormany.hu)

Tudom, hosszú volt és megterhelő, sajnálom is, de a hitelesség megkövetelte a pontos idézetet. Hát akkor ezek szerint már nem csak a gyíkemberek, az illuminátusok és a chemtrail, hanem a szabadkőművesek is összeesküdtek. Mondjuk a KDNP elnökétől nem is nagyon vártam volna azt, hogy ismerje a különbséget a jakobinusok, a bolsevikek és a szabadkőművesek között, bár míg a jakobinusok között akadt szabadkőműves, a bolsevik párt nem tűrte ezt a mozgalmat, sőt, azt még egy Semjén is tudhatná, hogy Magyarországon a szabadkőművességet először a Tanácsköztársaság tiltotta be. Nem Horthy: Horthy csak úgy hagyta a dolgokat, ahogy voltak, neki kapóra jött a tiltás. Szóval magyar történelemből elégtelen (ja: és Kossuthtal, Adyval mi van? Őket is kidobjuk a Jelenkor Gőzhajójából, mert a Raffay azt mondta? Hiszen ők is szabadkőművesek voltak, a magyar történelem és kultúra számos más kiemelkedő alakjával egyetemben).

A másik, amit nem vártam Semjén doktortól, hogy elolvassa az Andersoni Alkotmányt, a modern szabadkőművesség alapokmányát, amely nem titkos zugokban hozzáférhető, hanem bárki által elérhető nyilvánosan, az interneten. Ez világosan rendelkezik vallás és politika dolgában.

„Istenről s a vallásról
A kőműves köteleztetik, elszerződése által, az erkölcsi törvényeknek engedelmeskedni, és ha a Művészetet helyesen érti, sohasem lesz ostoba atheistává, sem vallástalan szabadgondolkodóvá. De habár a régi időkben a Kőművesek minden országban amaz ország vagy nemzet vallásán tartoztak lenni, bármely lett légyen is, most alkalmasabbnak vélhető csupán azon vallásra elkötelezni őket, amelyben minden ember egyetért, meghagyván kinek-kinek a maga külön vélekedését, vagyis jó és igaz férfiúnak lenniök, avagy becsületben és tisztességben élőknek, bármely nevezetek vagy hiedelmek különböztessék meg őket, miáltal a Kőművesség az egyesség központjává Lesz, és eszköz igaz barátság kötésére olyan személyek között, kik örökös távolban maradtak volna.
A legfőbb és alárendelt polgári hatalomról
A kőműves a polgári hatalmak irányában békés alattvaló, bárhol lakjék vagy dolgozzék is, és sohasem lehet köze pártütéshez vagy összeesküvéshez a nemzet békéje vagy jóléte ellen, sem nem hanyagolhatja el kötelességeit az alsóbb tisztségviselőkkel szemben, mert, minthogy a kőművesség mindig is szenvedett a háborútól, vérontástól és zavaroktól, ennélfogva a régi királyok és uralkodók igen hajlottak a kézművesek bátorítására, békeszerető és hív mivoltuk miatt, mellyel tettben válaszoltak ellenfeleik okvetetlenkedéseire, és öregbítették az Össztestvériség becsületét, mely békeidőben mindenkor virágzott.”

Jó, hát azt már tudjuk, mit NEM olvasott Semjén mester, akkor az interjú logikájából következtetve találjuk ki, ezzel szemben mit olvasott? Szerintem elmélyült a Szovjetunió Kommunista (bolsevik) Pártjának Története című evangyéliomban, ugyanis most találja ki éppen a trockista konspirációt. Navracsics lesz Lev Davidovics Trockij, a sorosista szabadkőműves összeesküvő, aki beszivárgott a magyar kormány legfelsőbb köreibe is, hogy belülről bomlasszon, és ha ezentúl vihar tör ki az Alföldön, azt is ő kavarta, ha jégesővel jön, akkor már egészen biztosan.

Próbálta volna ezt 2006 zűrzavaros napjaiban mondani Navracsicsnak, aki akkor nagyobb hatalom volt, mint ma, sőt, jóval nagyobb hatalom Semjénnél is – igaz, elég dicstelen szerepet is játszott. De kell az ellenségkép, sőt, kell a megszemélyesítés is: Soros nem elég, Soros ritkán szerepel, meg kell nevezni egy magyar helytartóját is, ellenzéki körökből nem jó, mert nem vadulnak meg tőle kellőképpen a kormánypárti szavazók. A legjobb tényleg az, ha kineveznek egy derék, megbízható árulót, mármint árulónak.

Mert azt nem kell mondanom, hogy Navracsicsnak köze nincs az őt ért vádakhoz. Ő egy magyar kormányhivatalnok, osztálya összes hibáival és azzal az egyetlen erénnyel, hogy egyszer, egy interjúban, meglehet, tévedésből, de igazat mondott.

Mondom én, háborús a helyzet, csak nem a világban, hanem Semjén úr fejében.

Szükséghelyzet, szükségárulókkal, szükségbölcselőkkel.

Miért háborús a helyzet? Hogy lehessen háborús intézkedéseket hozni, Földi László már a múlt héten felszólított a civilek likvidálására, csak elsiette, előbb kellett volna hagynia Semjént nyilatkozni.

„Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk.”

Hát kérem, itt az a baj, hogy egyfelől akármennyire is szeretnék, nincs háború.

Háború nem akkor van, amikor mondjuk, hanem akkor, amikor kitör és harci cselekmények zajlanak.

Viszont a rendkívüli állapotnak, katonai törvénykezésnek, hasonlóknak az az előnye, hogy bárkit ki lehet nevezni civilnek, NGO-nak, sorosistának, most már szabadkőművesnek is, a tényektől tökéletesen függetlenül: és aztán úgy büntetni, ahogy akarjuk, de mindenképpen levenni a tábláról.

Már az is érdekelne, nem azért van-e háború, hogy elmaradjanak a választások?

Azt mondom, tényleg van rendkívüli állapot. Ha háború nincs is.

De ez a rendkívüli állapot a kormánytagok fejében uralkodik.

Csak ki ne szabaduljon onnét.

Kéne valamit kezdeniük a lázadó agysejtjeikkel, míg teljesen át nem veszik a hatalmat.

Addig is a javaslatom: nyugtató és teljes környezetváltás, ha lehet, egy csendes szanatórium, megértő személyzettel, Semjén úr.

Szerző: Szele Tamás
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Minden fa annyival hűti a környezetét, mint két lakossági klímaberendezés

Ezt a 365 zöld ötlet blogon olvastuk, ők pedig a a Yale Egyetem által publikált …