Home / HÍR / Szijjártó szerint a döntés csalással született

Szijjártó szerint a döntés csalással született

Az Európai Parlament (EP) döntése a Sargentini-jelentés elfogadásáról a bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja – mondta Szijjártó Péter  szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten. (A továbbiakban csak részleteket közlünk az MTI-hírből, ez nem a teljes anyag- huppa.)

Szerinte

  • a dokumentum elfogadásával Magyarországot és a magyar embereket azért ítélik el, mert “bebizonyítottuk, hogy a migrációra nincs szükség és a migrációt meg lehet állítani”;
  • a döntés csalással született, mert az európai szerződések egyértelmű rendelkezéseit figyelmen kívül hagyva a tartózkodó szavazatokat nem számolták bele a végeredménybe.
  • a döntés újabb világos bizonyítéka annak, hogy az EP-ben masszív többségben vannak a bevándorláspárti politikusok. Azt is tudtuk, de ma be is bizonyosodott: az Európai Néppártban (EPP) is többségben vannak a bevándorláspártiak
  • a döntésben szerepet játszott, hogy a döntéshozók tudták: Magyarország migrációpárti politikát soha nem fog elfogadni, végrehajtani, a magyarok világos döntést hoztak, hogy Magyarország soha nem lesz bevándorlóország.

Szijjártó Péter azt is kijelentette, hogy

“minősített hazugságokkal van tele”

a jelentés, ez egy

“bevándorláspárti vádirat”

Magyarországgal szemben.

A szükséges jogorvoslati lehetőségeket áttekintik.

 

Szerző: Huppa, MTI
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Rezeda: Soros üldözi Gruevszkit – azé’

Egyszerű ez, mint a faék, és, mint Hidvéghi Balázs, aki Pártunk kommunikációs igazgatója volna. De …