Home / RÉZANGYAL / Török Monika: Szakácskönyv

Török Monika: Szakácskönyv

Végy egy nagy fej vöröshagymát, vágd apróra.
Lassú tűzön melegíts fel egy kis libazsírt, dobd rá a hagymát.
Amikor már üvegesedik, dobj mellé szintén darabolt fokhagymát.
Kis pirospaprikával és liszttel futtasd meg, de vigyázz, ne égjen oda, mert akkor keserű lesz.
Húslevessel öntsd föl.
Ízlés szerint tégy bele még sót, borsot. A koriandert ki ne hagyd belőle.
A gyömbért sokan nem kedvelik, de jót tesz az ízének, megbolondítja.
Amikor már rotyog, dobd bele Németh Szilárdot.
Habzáskor pedig egy combos skorpiót.
Szűrve tálald.

Szerző: Török Monika
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Nagypál Anikó: Szaharai por

Támaszkodsz a villamoson, hátad az “ajtónak támaszkodni tilos” feliratra tapad. Lógatod a kezed, lógatod a …