Home / HOPPÁ! – a HUPPA.HU CIKKEI / Tudatlanok és gazemberek

Tudatlanok és gazemberek

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára úgy fogalmazott a minap Szegeden, hogy Hadházy Ákos tudatlan és gazember.

Tette mindezt azért, mert Hadházy célkeresztjébe került Lázár miniszter feleségének alapítványa. Az cseppet sem érdekelte a parlamenti államtitkárt, hogy Hadházy hangsúlyozta, az alapítvány céljaival messzemenően egyetért, de a cél nem szentesíti az eszközt: vizsgálni kell a szervezet költéseit, mert vannak bizonyos tételek és tények, amelyek arra engednek következtetni, hogy folyik némi pénzlenyúlás, márpedig, 1,2 milliárd azért messze nem egyszerű pelenkapénz.  Most ezeket nem részleteznénk, olvassák el a cikkben.

A metódus érdemel most kitüntetett figyelmet, nem mintha sokat tudnánk tenni ellene, mert birkapajtások agyáig úgysem jut el, és sajnos ők vannak többen.

A módszer meg az, hogy kitalálunk valami fennkölt és nemes célt. Olimpia, vizes vébé, koraszülöttek – bármi. Hozzárendelünk egy raklap pénzt, annyit, amennyit mi, akik annyit érünk csak, amennyit, összesen és egész életünkben nem fogunk látni. Ezen összegek egy (nagy) részét aztán lenyúljuk, és ha valaki a projektet meg meri kérdőjelezni, egyszerűen kihagyjuk a dolog közepét (lenyúlás), és összekötjük a nemes célt a nemes cél megkérdőjelezésével. Így lesznek a kételkedőkből hazaárulók, nemzetellenesek, anyab@szók, csecsemőgyilkosok.

Valljuk be, tökéletes stratégia. Mert ki az a lelketlen állat, aki sajnálja a pénzt a koraszülöttektől? Hát a Hadházy. Meg a többi geci.

Sikerül is a tökélyig fokozni a nép hergelését ezekkel a transzparensekkel, és ezek a nyomorultak – ez nem pusztán a harag, hanem a szánalom kifejezése is – nem veszik észre, hogy ezek nem csak az újszülötteket, de a saját anyjukat is eladnák, ha a szükség úgy kívánná, márpedig szükség az van, jó nagy.

Hogy ki itt a gazember, nem kérdés. Hogy kik itt a tudatlanok, nem kérdés.

A kérdés már csupán csak az, hogy meddig hagyjuk. Hogy miért nem áll az ilyen Hadházy-félék mögé oda az összes ellenzéki párt, és nyomulnak vállt vállnak vetve egészen addig, amíg ki nem derül, mennyit, mikor és hova költöttek. Ha például az EU-t sikerül lebeszélni arról, hogy vizsgálják meg a csúti meg(y)agőzős–projekt körülményeit, a maradék világ is összeomlik. De ezen a kérdésen kívül bőven lenne min zakatolni, de úgy tűnik, egyelőre megelégszünk azzal, hogy egy hajtánnyal menjünk a Nohabbal szemben. De még ezért a hajtányért is hálásak lehetünk.

Szerző: IMHO
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Nobel Palpatine-nak

Sokan vannak utóbbi időben elragadtatva Trump elnök „csodálatos teljesítményétől”, mellyel „egy csapásra megoldotta a koreai …