Home / HÍR / Újra itt az ARC – a képtelenség és arctalanság ellen

Újra itt az ARC – a képtelenség és arctalanság ellen

2018. július 10-ig lehet pályázni az ARC-ra, amelynek témája az álvalóság. A műveket – az alkotói szabadság jegyében – ebben a témában várják.

Olyan korban és világban élünk ugyanis, amelyben a minket körülvevő összetett valóságot megannyi álvalóság igyekszik elfedni. Ebben a folyamatban a vizualitás, a képek jelentősége is hatalmas. Az ARC idén is felelősségteljes, szabad és kreatív képkészítésre buzdítja a pályázatán résztvevőket. Így tervez teret és lehetőséget adni a személyes meglátásoknak, a már komoly hagyományokkal és látogatottsággal rendelkező 18. ARC közérzeti kiállításon, idén szeptemberben valahol Budapesten…

UNFAKE!

“Vedd észre, leplezd le, mutasd meg! 18. ARC közérzeti pályázat Nézz körül! Mit látsz? Leveszed a hamisat? Vágod az illúziót? Kiszúrod a hazugságot? Érdekel az igazság? A valódit szereted, vagy az igazit? A láthatót, vagy az őszintét? A dizájnt, vagy a szívből jövőt? A művit, vagy a zsigerit? Like vagy love?  Ha keresed az igazságot, és nem elégszel meg a látszattal, ha érdekel, hogy mi mozgatja a világot, és nem elég, hogy tudod, hogy mozog, ha nem elég a fake, és bevilágítanál minden sötét sarokba, ha érdekel az igazság felfedezése, és van mondanivalód arról, hogy mi az, ami hamis és mi az, ami nem, nevezz be az idei ARC pályázatra, ötletelj és unfake-elj! Mutassuk meg együtt, hogy jobb szembenézni az igazsággal, mint hájdolni vagy kikövetni! Gyere és képezd le a valóságot szabadon!  Az alkotói szabadság jegyében a felkínált témán kívül más ötlettel, témával is pályázhatsz szabadon! Vedd észre, leplezd le, mutasd meg, pályázz és nyerj!”

A 18. ARC pályázat és kiállítás a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával valósul meg.

Szerző: Huppa
Forrás: Huppa

Olvasta már?

Szele Tamás: Rinocérosz

Avagy orrszarvú. Másként: a nap híre. Kérem, én baromira élvezem, ahogy a kormánymédia tanult munkatársai …