Home / HÍR / Vajon miért ragaszkodik Tarlós a bukott BKK-vezérhez?

Vajon miért ragaszkodik Tarlós a bukott BKK-vezérhez?

Ezt firtatja közleményében az MSZP:

Budapest történetének legnagyobb, 150 millió forintos büntetését szabta ki a Közbeszerzési Döntőbizottság, mivel a BKK közbeszerzés nélkül azt a T-Systemst bízta meg az e-jegyrendszer kiépítésével, amely egyszer már alkalmatlannak bizonyult a feladat elvégzésére.  Tarlós István nyár óta “fedezi” a BKK vezérigazgatóját, holott Dabóczi Kálmán vezetése alatt egymást érik a botrányok. Az e-jegyrendszeren túl elég a BKK-ügyfelek személyes adatainak kiszivárgását vagy a 3-as metró szerelvényeinek ócskavasra cserélését említeni.

Dabóczi Kálmán egyetlen feladata immár csak az lehet, hogy megegyezzen Tarlós Istvánnal, milyen arányban vállalják a 150 millió forintos büntetést, olyan vastag bőr ugyanis egyikük képén sem lehet, hogy a budapestiekkel fizettessék meg saját alkalmatlanságuk horribilis költségeit – vélekedik a párt.

A BKK vezérigazgatójának pozíciója immár végleg tarthatatlanná vált és a főpolgármesteré is tarthatatlanná válik, ha nem hozza meg az egyetlen lehetséges döntést, vagyis nem meneszti haladéktalanul Dabóczit –teszik hozzá.

Szerző: Huppa.hu, MTI, MTI OS
Forrás: Huppa

Olvasta már?

A nap híre, avagy az MTI szerkesztőjének is van humora

Áder János államfő kedden  kétnapos hivatalos látogatásra Litvániába utazik – tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal hétfőn …